Våra inomhustjänster

Boka möte med oss
Lokalvård

Lokalvård

Hjärtat i vår verksamhet sedan 2004 är att utföra städtjänster. Detta har vi gjort ute hos såväl företag som skolor, sjukhus och hotell. Kvalité må vara ett slitet begrepp men för oss innebär det…

Lokalvård

Kvalité för oss är att ständigt driva mot att överträffa förväntan. Om vi är helt ärliga så är detta inte självklart i en bransch som oftast bara ser en huvudparameter, nämnligen pris. Är priset för lågt är det nästintill omöjligt att leva upp till en grundförväntan utan att utnyttja människor.

Vi har dock framgångsrikt lyckats att leverera det kunden vill ha till en mycket attraktiv prissättning. Vi har med vårt flexibla och proaktiva förhållningssätt därför behållit fina kunder som blivit uppvaktade från branschkollegor med ofta bara pris som argument.

Nu när vi kliver in i framtiden och lanserar vårt koncept Combined service Management så vet vi att vi kommer utmana hela branschen på en helt ny nivå att tänka lönsamhet och kostnader. Generellt ser vi att det går att banta kosten med 20 – 50%

Eftersom vår hemma-arena är städtjänster så vill vi gärna få jämföra oss mot er befintliga leverantör kring denna enskilda tjänst idag. Adderar vi vårt helhetstänk så ser vi att vi även kanske kan axla rollen som er naturligt långsiktiga partner kring städ och andra trivseltjänster. Vi ser helst i det att vi har en gemensam kompass att dämpa kostnader och aktivt bidra med trivseltänk som ökar lönsamheten för båda partner.

Ring oss på 020 333 888 och känn oss på pulsen hur vi skulle kunna växa ihop med er.

Reception

Reception

Receptionisten är ofta den som era kunder möter i första kontakten. Därför är vi mycket noggranna att…

Reception

Många företag väljer att ha en egen anställd som receptionist vilket vittnar om den mycket viktiga betydelse denna roll har. När Activa tillsätter en sådan viktig funktion är vi därför mycket noggranna att matcha in en person med rätt profil för er i denna roll. Vi ser det helt enkelt som en nyckelrekrytering där målet är att fylla funktionen som anställd och en i gänget utan kraven det medför.

Att personen är serviceinriktad och strukturerad är grundläggande faktorer och adderas viktiga arbetsmoment är det avgörande att backup finns för att så smärtfritt som möjligt täcka upp vid sjukdom och semester. Vi jobbar lika nära våra kunder som vår egen personal varför det blir naturligt att gemensamt sätta upp såväl riktlinjer för tjänsten som rutiner att följa. Vi involverar utvalda stand-in för att säkerställa hög kvalité även vid frånvaro.

Som receptionist från Activa är man ofta spindeln i nätet och sambandscentralen i att ordna med allt från beställningar av catering till att hantera daglig posthantering. Med Combined Service Management som kompassriktning och en driven receptionist så är det rätt självklart och mycket ekonomiskt fördelaktigt att det är Activas personal som kör ut frukt, hämtar kemtvätten, vattnar växter o.s.v.

Entrematta & Mattvård

Entrematta & Mattvård

Entremattans vardag är ofta hård och skitig och ändå ska den rama in själva välkomnadet. Som en del i våra FM-tjänster ser vi till att den ser representabel ut. Vi såväl hyr ut som säljer mattor i olika storlekar, format och kulörer…

Entrematta & Mattvård

Activa Service hyr ut och säljer entrémattor i olika färger och storlekar… Ni kan självklart få en matta med er logotype på och med vårt helhetsåtagande ser vi till att den trots väderlekar varmt välkomnar era besökare.

Är det större ytor som exempelvis korridorer eller inomhusmattor så kan vi även här erbjuda skräddarsydda lösningar efter just ert behov.

Steget är inte långt från entrematta till trappstädning och enkla hantverktjänster för att säkerställa ett proffsigt intryck och bemötande. Fråga oss därför om våra kombotjänster som rätt enkelt kan påvisa skillnader på nedersta raden.

Gällande mattvård så kan ångtvätt eller andra rengöringsmetoder göra mirakel och skapa den fräscha looken man vill åt.

För oss handlar det om att blanda kunskap med att vara duktiga på logistik och ha sund helhetssyn för att:
* hålla kostnaderna låga för våra kunder
* tänka miljösmart
* och alltid sätta trivsel i första rummet.

Golvskötsel

Golvskötsel

Ett nytvättat golv ramar ofta in den positiva upplevelsen av en lokal. Oavsett om det är svabben eller golvmaskinen ser vi till att lämna ett gott intryck efter oss. Vi erbjuder även mer avancerade golvvårdstjänster…

Golvskötsel

Förutom att vi kontraktstädar golv så erbjuder vi punktinstatser eller löpande åtagande för regelbunden golvvård.

Här har vi personal som är utbildade för att vårda era plast-, linonium-, och/eller trägolv så att de bättre klarar vardagligt slitage och behåller sin fräschhet.

Normalt rekommenderar vi att man utför den här typen av golvvård med 1 – 1½ år mellan varje insats. Då behåller man känslan av snygga golva och slipper ta större kostnader om det har gått för långt. I det fall ni har stengolv så tar vi oss även an oss dessa med hjälp av diamantslipning.

Var det länge sen ni gjorde en punktinsats på golvet i era lokaler?

Ångtvätt och andra rengöringsmetoder kan innebära det slutresultat ni vill ha till en prislapp ni säkert kommer gilla. Så oavsett om ni vill ha löpande städning eller önskar en total uppfräshning så kan vi erbjuda de ACTIVA tjänsterna ni söker.

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Från den stora fönsterfasaden till inre glasytor och konferensrum. Rena glasytor skapar harmoni och rymd. Activa har alltid fönsterputskitet redo för att när plikten kallar så…

Fönsterputsning

Självklart så faller det sig naturigt att tänka på glasytor i stadsmiljö för att tänka regelbunden glasvård. Faktum är dock att våra flesta glaskunder håller sig inne på kontoren där man vill hålla konferensrum, glasbord eller andra glatta ytor skinande rena eftersom det är i den miljön man ofta träffar kunder i.

För oss är det glasklart vad god service innebär. Vi uppmanar därför att sätta ordet trivsel på kartan ända in i styrelserummen. Vi menar på att det går att göra en direkt koppling mot lönsamhet i att trivas på sin arbetsplats långt mer än bara ha en städad miljö. Vi bidrar dessutom till lönsamhet genom att tänka kombinerande tjänster som går att utföra med samma personal.

Att sprida leende, att hålla rent, att se det som behövs göra, att ta ett ansvar, att gilla och vilja förädla… Just allt det lägger vi in i att skapa en välkomnande vardag och just därför utvecklar vi vår personal att gå från att städa till att skapa trivsel.

Rengöring, och städunderhåll tillhör vår vardag och tillför man utöver det trivseltjänster samt en problemlösande attityd så hittar man medarbetare som är ACTIVA.

Konferensservice

Konferensservice

Ett kontor bör myllra av aktiviteter och möten. Möten är ofta grunden till att bygga relationer. Som en del i våra trivseltjänster ser vi till att frukostmackorna eller fikabrödet är inhandlat och på plats i det nystädade konferensrummet…

Konferensservice

Våra kunder ser ofta idag bortom de timmar det ska vara städat utan vi växer istället ihop med våra kunders aldrig sinande påhittighet i vad de önskar ha hjälp med. När vi istället kan erbjuda trivsel med vår närvaro och bidra till exempelvis bättre kundmöten. så flyttar vi oss från leverantör till att bli en del av våra kunders utväxling.

Den kundresan smittar av sig på våra medarbetare som naturligtvis växer med större ansvar vilket gör att vi utvecklar både människor och företag. Det är en rätt häftig förflyttning tycker vi. Speciellt i en så rätt eftersatt bransch som städbranchen.

Butlertjänster som att leverera kemtvätt, fylla på kontorspapper, sköta växter, utföra vaktmästeritjänster är en del av de kombotjänster vi ser skapar avgörande service.

Vi kallar det vi gör för Combined Service Management. Ett begreppt/tänk som vi är övertygade kommer vara en standard om bara några år.

Städning

Städning

Känslan att komma till ett rent och fräsht kontor är alltid lika välkomnande. Just känslan av att skapa detta är för oss service med stort S.

Städning

Att städa kanske tillhör ett av de älsta yrkena. Idag förknippas ordet tyvärr ofta inte med en hög status trots ivriga försök att omskriva och förädla rollen med begrepp som sanitetstekniker, såpa-stjärna och lokalkosmetolog.

Att ha rent och snyggt omkring sig är något vi människor värdesätter stort varför begrepp som Feng-shui och less is more blommat ut.

Activa vill verkligen sätta ordet trivsel på kartan och uppmanar företag att även ta med det ordet in i styrelserummen, för visst går det att göra en direkt koppling mot lönsamhet i att trivas på sin arbetsplats och med de kollegor man delar sin vardag med.

Att sprida leende, att hålla rent, att se det som behövs göra, att ta ett ansvar, att gilla och vilja förädla… Just allt det lägger vi in i att skapa en välkomnande vardag och just därför utvecklar vi vår personal att gå från städare till trivselagenter.

Golvvård, dammning, fönsterputs och toalettregöring tillhör vår vardag och tillför man utöver det trivseltjänster samt logisk proaktivitet så hittar man ACTIVA medarbetare.

Växter

Växter

Vackra och välskötta växter förgyller vilket kontor som helst. Vi tar väl hand om de växter du har idag men kan även erbjuda ett större koncept där vi ger växtgaranti på köpet…

Växter

Oftast vill våra kunder ha den återkommande tillsynen av sina befintliga växter innebärande vattning och enklare skötsel. Detta kan vi utföra med personal som utför andra tjänster som en del av vårt kombotänk gällande underhållstjänster. Vi har även mer specialiserad personal för att utföra jordbyte, beskärning, gödsling, bli av med ohyra eller annat för att ge växterna samma växtkraft ni säkert önskar ert företag.

Växtgaranti:
Vi tar även ett större helhetsgrepp där ni kan leasa växter via oss. Om ni inte har planen klar så kan vi skicka ut en växtinredare i det fall ni vill smycka er nya kontorsmiljö.

Våra budord är en kontakt – ett ansvar – alltid trivsel i fokus.
Lite fyndigt så är det just så vi skapar tillväxt genom att ta ett helhetsgrepp kring de inomhus och trivseltjänster ett företag har behov av och leverera service på en hög och stabil nivå.

Kontakta oss så bjuder vi på vår kunskap kring genomtänkta servicetjänster som får företag att blomma – 020 333 888

Kemtvätt & butlertjänster

Kemtvätt & butlertjänster

Varför begränsa sig till tjänster som rör själva lokalen när medarbetarna är våra viktigaste resurser. Att få strukna skortor eller få maten utkörd till arbetsplatsen är en av våra uppskattade butlertjänster. Det smarta är att…

Kemtvätt & butlertjänster

Ett vanligt scenario i våra hektiska liv är att vi skall få livspusslet att fungera utan att för den sakens skull ge avkall på de viktiga deadlines man har på jobbet.

En av våra uppskattade direktservicetjänster är att se till att den som önskar kan få exempelvis nystrukna skjortor direkt till jobbet. Det smarta är, att det för oss inte är mer komplicerat än att vi kontrakterar den lokala kemtvätten. I samband med att vi ändå är på plats så tar vi med oss veckans tvätt så har vi löst den pusselbiten.

Trivsel i fokus är alltså för oss mycket mer än ett snyggt och städat kontor. Samtliga av våra tjänster i dagsläget har tillkommit från nöjda kunder utökade önskemål. Det ska därför bli mycket spännande att följa denna utveckling vi gör med våra kunder där medarbetarnöjdhet och kundfokus banar helt nya vägar framåt.

Ex. på tvätt- och andra butlertjänster:
* Kemtvätt
* Skräddarservice
* Nyckelservice
* Matservice
* Ekiperingstjänster med logokläder
* m.m.

Ring oss för att bolla det du/ni ser behov av – 020 333 888

* Stortvättjänster för hotell eller andra volymkunder hanteras via certifierade partners.

Storstädning

Storstädning

Activa har sina rötter som städfirma som sedan 2001 levererar skräddarsydda städ och fastighetstjänster till företag, skolor, hotell & bostadsbolag. Storstädningar tillhör därför en av våra grundstenar. Fråga oss om…

Storstädning

Uppdragen kring helhetstädning kan variera. Ibland vill man korsköra detta med hanverkartjänster som målning, grundläggade golvvård eller andra hantverktjänster som skapar den känsla och slutresultat som är önskvärt.

Vi tar på oss alltifrån flyttstädning, underhållsarbeten till större och mer omfattande projekt…

Ring oss på 020 333 888 så ger vi dig en uppfattning på hur vi kan skapa rätt skillnad till rätt peng.

Activa Service – ren omtanke sen 2001

Kontorsmaterial

Kontorsmaterial

Vad är mer irriterande än när papperet är slut i kopieringsmaskinen eller färgpatronerna är slut, eller gud förjude kaffemaskinen strejkar. I våra det-ska-bara-fungera-tjänster hjälper vi er att mota svordomarna i dörren. I vårat kombotänk så…

Kontorsmaterial

Genom att alltid tänka hehet, vara proaktiv och flexibel så kan kaffemaskinen rutinmässigt skötas, den trasiga glödlampan kan bytas, papper kan köpas hem i tid till kopieringsmaskinen, enklare servecåtgärder kan åtgärdas.

Våra runt-om-kring-tjänster är ofta mycket uppskattade då våra kunder inser att det är mer lönsamt att fokusera på det som driver verksamheten framåt och jobba i direkt symbios med en ACTIV helhetspartner.

I vårat kombotänk så behöver detta inte ens innebära hiskliga utgifter, tvärtom så hjälper vi våra kunder att samsynka logiska stödfunktioner och med det kapa kostnader upp till 50% och ibland ännu mer.

Ring oss (020 333 888) så berättar vi vad vi gör för kunder som liknar er.

En kontakt – Ett ansvar – Alltid trivsel i fokus

Posthantering

Posthantering

Activa utför enklare tjänster inom posthantering och budservice. Oftast så hanteras inkommande och utgående post och bud via receptionen hos företaget. Hos våra kunder idag är ofta detta en integrerad tjänst där…

Posthantering

Idag när e-post utgör grunden för företagskommunikation minskar med det behovet av vaktmästeri och postrum eller andra större helhetslösningar. Dock försvinner inte behovet av att få iväg ett bud, hantera inkommande post och hantera detta.

När det kommer till hur vi hjälper till med detta idag så är vi oftast våra kunders reception eller så hanterar vi detta från annat håll där även svarservice är en tjänst vi erbjuder.

Ring oss på 020 333 888 så berättar vi hur vi hjälper andra kunder med denna typ av tjänster idag.

Golvvård

Golvvård

Att ha ett nypolerat rent kontorsgolv, eller att trägolvet fått en välbehövd uppfräshning innebär inte bara att det ser trevligare ut, man höjer även livslängden på golvet. Vår golvvårdspersonal är utbildade…

Golvvård

Activa Service städar golv. Det tillhör naturligtvis vår grundbas i de tjänster vi erbjuder.

Förutom det så erbjuder vi punktinstatser eller löpande åtagande för regelbunden golvvård där vi har personal som är utbildade för att vårda era plast-, linonium-, och/eller trägolv så att de bättre klarar vardagligt slitage och behåller sin fräschhet. Normalt rekommenderar vi att man utför den här typen av golvvård med 1 – 1½ år mellan varje insats. Då behåller man känslan av snygga golva och slipper ta större kostnader om det har gått för långt. I det fall ni har stengolv så tar vi oss även an oss dessa med hjälp av diamantslipning.

Var det länge sen ni gjorde en punktinsats på golvet i era lokaler?

Ångtvätt och andra rengöringsmetoder kan innebära det slutresultat ni vill ha till en prislapp ni säkert kommer gilla. Så oavsett om ni vill ha löpande städning eller önskar en total uppfräshning så kan vi erbjuda de ACTIVA tjänster ni söker.

Frukostservice

Frukostservice

Att sätta medarbetaren i fokus är nog lika viktigt för oss som för våra kunder. Att börja dagen med en frukost som är framdukad och inhandlad av vår personal är en av våra uppskattade trivseltjänster. Att tänka Combined Service Management innebär…

Frukostservice

Att tänka Combined Service Management innebär ett klokt förhållningssätt i att tänka såväl ekonomi för kund som att utveckla arbetsplatser och personal.

På bilden ser du en god framdukat frukost som är framställd innan de första medarbetarna kommer in för morgonens gemensamma frukostmöte.

Det behöver inte vara krångligare än att Activa när vi ändå är på plats även agerar trivselvärd för veckans frukost som vi på uppdrag av vår kund handlat in och dukat fram. Kostnadseffektivt, uppskattat och värdeskapande.

Det är ofta de enkla sakerna som är de mest geniala… Att satsa på sina medarbetare och ge dem tid och mer frihet kan skapa mycket gynnsamma synergier.

Andra exempel på trivseltjänster genom företagsabbonemang där medarbetarna står i fokus:

* Tvättservice och skrädderi (leverans till jobbet)
* Matservice (leverans till jobbet)
* Trädgårdsservice
* Hemstädning
* m.fl.

Obs, i dagsläget är hemservicetjänster endast aktuella för företag med medarbetare boendes i Storstockholm. Ring gärna och bolla dina tankar med oss på 020-333 888

Catering

Catering

Vi ordnar maten till er kick-off eller till fixar lunchen till ert seminarie. Vi skräddarsyr ett upplägg helt utefter era önskemål och kan med det erbjuda alltifrån det lite enklare
till kulinariska upplevelser av högsta klass.

Fruktkorg

Fruktkorg

Idag är fruktkorgen nästintill en standard på de flesta arbetsplatser. Varför? Jo, det är ett mycket enkelt sätt att erbjuda trivsel i kombination att tillsätta energitillskott till medarbetarna. Activa levererar en högklassig fruktkorg med eko i fokus…

Fruktkorg

Frukt och trivselgodis tillhör de tjänster som på ett förnämligt sätt skapar trivsel samtdigt som det hjälper till mellan måltiderna att hålla fokus. Vi skräddarsyr efter era önskemål och levererar kvalitéfrukt i ekologiskt tecken som grundutbud.

Du väljer mellan olika varianter på innehåll och hur ofta och hur mycket du vill att vi levererar / fyller på.

Fruktservice är en tjänst som vi ofta erbjuder som kombotjänst i samband med andra serviceåtaganden. På så sätt kan vi hjälpa er spara in onödiga kostnader och samtidigt främja hälsa och välmående.

Ring oss på 020-333 888 så berättar vi mer om typer av kombo- och trivseltjänster.

Hotellstädning

Hotellstädning

Vikten av detaljer är oftast avgörande för att få återvändande hotellgäster. Activa har lång erfarenhet av hotellstädning av allt från 5-stjärniga hotel till vandrarhem och företags bostäder/business för utlandsarbetare. Betrakta rummet som…

Hotellstädning

…bäddat och klart i det skick du som hotellägare vill att dina gäster skall finna och uppleva rummet i.

Activa erbjuder en bredd av tjänster vilket gör oss rätt kompletta i vår ambition att vara hotellets högra hand i allt som bara skall fungera. Vi jobbar nära husfrun eller annan ansvarig upplevelseansvarig med att inte bara leva upp till förväntningar utan vi har gärna ett samarbete där vi gemensamt tittar på hur vi kan samordna funktioner för att kapa onödiga kostnader.

För de kunder som önskar ännu tajtare go-together kan vi ta helhetsansvar och i det så tillför vi även receptions- och husfrutjänster tillsatta av oss.

Så i allt ifrån ytterområden (gräsklippning, rabbatvård, snöröjning m.m.) till servicetjänster inomhus (städning, bäddning, fönsterputs, enklare hantverktjänster m.m) strävar vi att bli en naturlig partner i att leva upp till direkt kundnöjdhet och våra verksamhetens indirekta tillväxtplaner.

Vill du veta mer så ring oss gärna på 020-333 888 så berättar vi mer om vad vi redan gjort för andra och vad vi skulle kunna göra för er.

Kaffeservice

Kaffe med service

Det ska bara finnas kaffe! Annars blir vi svenskar kinkiga. Activa kan vara en naturlig del att se till att denna viktiga funktion bara funkar. Oavsett om vi bara hjälper se till att ha kaffemaskinen påfylld och fixad att hela servicedriften så…

Kaffe med service

I Sverige är fikakulturen en viktig del i att sammansvetsa kollegor. Kaffemaskinen blir ofta den naturliga mötesplatsen och ibland andninigshålet. Även om du bara vill hämta en kaffe för att sedan återgå till din deadline eller om det skall dukas fram eftermiddagsfika så finns förväntan att det ska funka.

Activa erbjuder alltifrån enkla lösningar där vi fyller på och sköter allmänskötsel av era maskiner till att vi tar hela fikakonceptet med uthyrning och serviceåtaganden.

Genom att samsynka med våra kunders önskemål i kombination med ett modernt kostnadsoptimeringstänk är vi övertygande att kunna:

* Eliminera många svordomar när kaffepatronerna oväntat annars är slut
* Fixa fikat till kaffet
* Erbjuda helhetslösningar utifrån ert önskemål
* Leverera ekologiskt kaffe
* Med mera… Ring oss på 020 333 888 så fikar vi gemensamt efter bästa lösning tillsammans.

Städning på skolor & förskolor

Städning på skolor & förskolor

Activa har idag förtroendet för daglig städning hos ett antal skolor och förskolor. Vårt uppdrag kan även omfatta FM-tjänster kring yttermiljö för att skapa en så trivsam miljö för barn och personal som möjligt. Ring oss på 020-333 888 så berättar vi mer.

Mat till jobbet

Mat till jobbet

Vad sägs om kocklagad ordentlig mat levererad direkt till arbetsplatsen, där det enda som kvarstår är att värma den. Våra kassar innehåller 4 olika rätter med varierande menyer varje vecka. Beställ alltifrån small (4 portioner) till…

Mat till jobbet

Det är inte helt ovanligt att vi slarvar med maten. p.g.a. stress slänger vi i oss något inte helt näringsriktigt. Adderar man värdet av att avnuta lunchen med kollegor så förenar man ofta nytta med nöje. Så finns det bara en mikro så kan vi erbjuda husman to-go.

Eller så är det sallad eller andra alternativ som gäller. Med service som ledord så anpassar vi oss efter era förutsättningar.

En av våra kraftigt växande direktservicetjänster att erbjuda grundlagad mat med bra råvaror och stor variation direkt till arbetsplatsen (Storstockholm).

I vårt utbud av kocklagad mat (enligt exempelmenyn på bilden) så har vi nedan redan färdiga paket som levereras 1 gång per vecka:

* Mini – 4 portioner / 4 olika rätter (passar 1-4 personer)
* Small – 8 portioner / 2 av varje rätt (passar 1-4 personer)
* Medium – 12 portioner / 3 av varje rätt (passar 2-6 personer)
* Large – 16 portioner / 4 av varje rätt (passar 4-8 personer)

* Big-business-lunch-pack / Anpassat ant. portioner och leverans efter ert behov

– Maten har en hållbarhet på ca 8 dagar från att den levereras.
– Priset per portion inkl frakt ligger mellan 60 – 90 kr baserat på avtalad veckovolym.
– Leverans direkt till arbetsplatsen – inom Stor-Stockholm.

Obs! Det går även att sy ihop ett upplägg för enskilda medarbetare att beställa mat hem direkt till bostaden.

Ring oss – 020 333 888 – så berättar vi mer

Svarsservice & kundtjänst

Svarsservice & kundtjänst

I de fall vi inte agerar er receptionist eller i de övriga fall där svarservice och kundtjänst är efterfrågat så ser vi till att för inkommande samtal hitta ett skräddarsytt upplägg som passar er. Ring ett samtal så tar vi hand om resterande.

Svarsservice & kundtjänst

När receptionen är överbelastad eller när hela företaget far på kick-off så är det bra att ha en inkörd back-up-lösning.

Activa erbjuder såväl recpetionister som att vi har externa lösningar kring kundtjänst och svarsservice.

Hur kan vi hjälpa er?

Maila dina tankar till info@activaservice.se eller ring oss på 020 333 888

Flyttstädning

Flyttstädning

Antalet synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning är oftast lika stort som det finns städer i världen. Vårt fokus ligger alltid i att överträffa våra kunders förväntningar och för gemensam trygghet använder vi oss av tydliga avtal med skriftlig garanti.

Flyttstädning

Våra flyttstädningsavtal utgår från fastighetsägerns krav, dina önskemål samt vår mångåriga erfarenhet och ett stort antal städuppdrag och städbesiktningar.

Just flyttstäd tillhör den typen av tjänster som bara skall lämna rätt slutresultat efter sig eftersom tidigare hyresgäst är på väg mot nytt och den som flytta in skall inte hitta något att klaga över.

Eftersom vi alltid strävar mot största kostnadseffektivitet sätter vi oss helst på samma sida av bordet som vår uppdragsgivare för att minimera möljiga felsteg och säkerställa leverenskraven till så rimlig kostnad som möjligt.

Ibland krävs det även annat fix, som målning, golvvård, eller reparationsarbeten. Activa tar ett helhetsåtagande kring detta och är det något större så involverar vi någon av våra certifierade partners för det aktuella behovet.

Trapphusstädning

Trapphusstädning

Städning av trapphus tillhör hjärtat av våra FM-tjänster. I meritbanken har vi såväl stora helhetsåtaganden åt stora fastighetsägare som mindre skräddarsydda lösningar år små fastighetsbolag och privata aktörer. Hotell, företagskomplex, skolor m.m. är…

Trapphusstädning

Det är naturligtvis inte bara entré- och trapphusstädning som vi erbjuder som en av våra FM-tjänster men förmodligen så är det den vanligaste.

Bland kunderna som köper FM-tjänster av oss hittar vi hotell, företagsparker, skolor, kursgårdar m.m.

Hör av dig till oss så ger vi konkreta exempel på vad vi gör och hur vi tänker. Vi tror och hoppas att ett sådant samtal kommer lägga grunden för att vi skulle kunna bli långsiktiga med varann.

Oss når du på 020 -333 888 eller info@activaservice.se

– En kontakt – Ett ansvar – Alltid trivsel i fokus
/Activa Serice AB

Vaktmästeri

Vaktmästeri

Behövs det sättas upp en whitboardtavla, byta ett trasigt lysrör eller ska det målas en vägg? Vi hanterar det mesta och de flesta sysslor går att kombinera med andra tjänster vi levererar vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt.

Akvarie

Akvarie

Ett snyggt och välskött akvarium förgyller lobbyn eller ett skräddarsytt akvarium skapar den feeling som företaget kanske vill förknippas med. Activa tar hand om den dagliga skötseln och/eller erbjuder anpassade lösningar med helhetsansvar.

Akvarie

Funderar ni på en inbyggd akvariumlösning eller vill ni ha ett fristående akvarium?

När det kommer till anpassade företagslösningar vet vi att det ofta krävs inredningskompetens kombinerat med ett komplett serviceåtagande och långt kunnande. Här jobbar vi genom våra samarbetspartners när det kommer till att ta fram en anpassad lösning.

Gäller frågan istället att ni redan har ett akvarium men önskar se över kostnader eller ansvarsåtagande gällande daglig skötsel / serviceåtgärder så säger vi som vanligt:
Activa – at your service!

Akvarieskötsel är en tjänst som utmärkt går att kombinera med andra tjänster. Beaktat att vi redan är på plats så kan vi hitta kostnadsfördelar i att samköra detta med våra andra serviceåtaganden.

Hör av dig till oss på 020 333 888 så utgår vi från där ni står idag.

Industristädning

Industristädning

Dagens industrier har ofta höga krav på renhet runt sin process men även kring medarbetarnas arbetsmiljö. Activa utför daglig städvård på fabriker, lager m.m. Vi hanterar även större underhållsarbeten där det ofta…

Industristädning

Ofta är det stora ytor som rutinmässigt skall städas och vårdas. Ibland är det svåråtkomligt och då krävs det specialutrustning och vi ser till att lösa både enkla och avancerade behov.

Activa ser till att lokalen befinner sig i önskat skick. Vi utför exempelvis golvvård fasadtvätt och andra grundläggande rengöring- och spolningsarbeten.

Utöver det… Behövs det plogas på gårdsplanen?

Vi ser till att med ett samlat grepp lösa de behov och utmanigar våra kunder har.

Renrum och laboratoriestädning

Renrum och laboratoriestädning

Att ha rena rum i sjukhusmiljö är lika med SM i självklarheter. Tar man det vidare till renrum och laboratoriestädning så ställs det än högre krav på uppdrag och utförare. När det kommer till denna typ av åtagande så…

Renrum och laboratoriestädning

Vi städar såväl offentliga lokaler som kritiska miljöer. Gällande uppdrag för städning i krävande sterila miljöer så tillsätter vi uteslutande personal med lokalvårds- och renrumsutbildning. Vi tillämpar ESD i såvål kläder som städutrustning för dammfri miljö och skydd mot statisk elekricitet.

Gällande krävande renrum och laboratoriemiljöer så tillför vi kompetens och erfarenhet av utförande i olika kvalitetssystem och klassningsgrader. Efter EU GMP är vi vana att utföra desinfektionsstädning i renrum från klass D upp till klass A. Vid ISO-standard 14644, från klass 8 till 2

Bud och spedition

Bud och spedition

Är det vi som har hand om er reception så har vi säkert hand om en hel del bud-och postfrågor redan. Activa löser bud eller fraktfrågan på så kostnadseffektiv sätt som möjligt. Bland våra bud och speditionspartner…

Bud och spedition

Som en del av att lösa våra kunders runt-omkring-utmaningar så faller det sig naturligt att vi hjälper er med budservice också. Bland våra partner hittar vi bäst budlösning för uppdraget. Oavsett om det blir cykelbud, lastbil eller om vi själva levererar eller hämtar, så ligger det i vårt gemensamma intresse att hålla tid och lösa det så ekonomiskt som möjligt.

En kontakt – Ett ansvar är två starka ledord vi gärna lever upp till.

Butiksstädning

Butiksstädning

Som butiksägare vet du att det finns en stark koppling mellan intryck och köp. En snygg möblering och städad butik lockar kunder och stärker upplevelsen. Activa ser till att din butik välkomnar kunder på rätt sätt oavsett om du säljer mat, kläder eller smycken.

Butiksstädning

Vi tar gärna helhetsgreppet i allt ifrån daglig städ- och glasvård till mer omfattande städuppdrag av lokalen. Är exempelvis golvet slitet så kanske det behövs ett mer grundligt underhåll. Läs gärna mer om detta under golvvård.

Ligger din butik ut mot stadsmiljö så kanske någon av våra andra utomhustjänster aktuella som plogning, gräsklippning, växtvård m.m.

Slå oss en pling på 020 333 888 så bollar vi ett möjligt upplägg efter ert behov.

Boka möte med oss

Boka möte med oss för att se hur vi kan underlätta för er som kund när det gäller städ- och servicetjänster.

Boka möte med oss

×

Boka möte med oss

Boka möte med oss för att se hur vi kan underlätta för er som kund när det gäller städ- och servicetjänster.

Boka möte med oss